Turgay Erdem, minik sanatçıları ziyaret etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Konak Kültür Evi’nde ebru dersi alan miniklere sürpriz bir ziyarette bulundu.

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, sanatın ve sanatçının dostu Nilüfer Belediyesi tarafından kurulan sanat atölyelerini ziyaret etti.

Konak Kültür Evi’nde minik öğrencilerin ebru dersini izleyen Erdem, çocuk yaşta sanatla ilgilenmenin hem kişisel gelişim bakımından hem de yaşama katkısı bakımından çok önemli olduğunu söyledi.

Erdem, kaat-ı sanatı ustası Dilek Erim’le de ebru sanatı hakkında sohbet etti. Nilüfer’in çocuklar için yapılan sanat atölyelerinde çok değerli öğretmenlerin dersler verdiğine dikkati çeken Erdem, ''Sanatı yaşamımıza katarak daha çağdaş bir kent olma konusundaki çalışmalarımız yeni dönemde de sürecek. Bu doğrultuda çocuklarımızın sanata olan yakınlığını çok önemsiyor ve destekliyorum’ dedi.

Erdem, sanatçı Dilek Erim’e de özverili çalışması nedeniyle teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.