Trilye'de sel baskını ve yaralar sarılmaya başlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Tirilye Mahallesi’nde yaşanan sel baskını sonrasında bölgeyi ziyaret etti. Mahalle sakinleri ve selden zarar gören esnafa geçmiş olsun dileklerini ileten Türkyılmaz, “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Tirilye’nin yaralarını sarmak için görev başındayız” dedi.

Kent genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle sel ve su baskını yaşayan Tirilye’yi ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bölgede incelemelerde bulundu. Bölgede yaraları sarmak için, sabah erken saatlerden itibaren yoğun bir mesai harcayan Mudanya Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Ulaşım Müdürlüğü ile MAK ve Zeytin Dalı ekipleri, yaşanan felakette ev ve işyerlerini su basan esnaf ile vatandaşlara da destek sağlayarak gerekli yardımları gerçekleştiriyor.

“TÜM EKİPLERİMİZLE GÖREV BAŞINDAYIZ”

Tüm belediye ekiplerinin seferber olduğunun altını çizen Türkyılmaz ,”Yapılacak incelemeler sonrasında hasar gören cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarına başlayacağız” dedi.  Yaşanan sel ve su baskınının en büyük nedeninin alt yapı yetersizliği olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, “Tirilye için Cittaslow ve UNESCO yolunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların en büyük bölümü olan alt yapı ve arıtma tesislerinin bir an önce bölgeye kazandırılması gerekiyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ve BUSKİ’yi gerekli alt yapı çalışmalarını yapması için bir kez daha göreve davet ediyorum” dedi.

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

       

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.