Selçuk Türkoğlu Mudanya'da büyük coşkuyla karşılandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

16 Ağustos 2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Bursa İl Kongresi öncesinde, İl Başkanlığına adayların ilçe ziyaretleri devam ediyor.   

Adaylığını ilk olarak ilan eden Selçuk Türkoğlu, partinin Bursa İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, kendisini tanıtıyor, neden aday olduğunu açıklıyor, Bursa ve Türkiye'nin sorunlarından bahsederek, bu sorunlar karşısında muhalefet partilerinin öncelikle Bursa'da neler yapmaları gerektiğini sıralıyor.

Proğramı dahilinde dün akşam İYİ Parti Mudanya İlçe Teşkilatını ziyaret eden Selçuk Türkoğlu, bu teşkilatın Kurucu Başkanı Fehim Çaptık, Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, İlçe Yöneticileri, Delege ve Üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

İYİ Parti Mudanya İlçesi kurucularından merhum Emekli Binbaşı Önder Karabağ'ın adı verilerek düzenlenen Toplantı Salonu'nun açılışını da yapan Selçuk Türkoğlu, tüm iştirakçileri mehum için duaya davet etti. Ve müteakiben de toplantıya geçti.

Oldukça etkili bir konuşma yapan Türkoğlu, İYİ Partiyi Bursa'da kuran ve teşkilat başkanlığı yapan isimleri tek tek sayarak, her birine ayrı ayrı sevgi ve saygı duyduğunu, yaptıkları fedakar ve cesur çalışmaları nedeniyle her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Yapılacak bu kongrenin İYİ Partilileri daha da birleştireceğini, kardeşlikleri güçlendireceğini vurguladı.

İktidarın yanlış uygulamalarına, AKP'li Belediyelerdeki peşkeş çekmelere ve  yolsuzluklara dikkat çeken Türkoğlu, Bursa'daki muhalefet partileri tarafından yeterince takip ve uyarıda bulunulmadığını, İl Başkanı seçilmesi halinde Bursa'daki bu boşluğu dolduracağını, etkin muhalefetin nasıl yapılacağına örnek olacaklarını da ifade etti. Bursa'daki üye sayılarını 60.000'in üzerine çıkarmayı hedeflerini ve böyle bir potansiyel ile parti ve davalarına daha etkin hizmetlerde bulunacağını söyledi. 

Mudanyalı İyi Partililerin sorularını da cevaplayan Selçuk Türkoğu, İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu'na dev bir Türk Bayrağı da armağan etti.

İYİ Parti'de İl Başkanlığı seçimlerinin kardeşlik içerisinde ve hareketli geçeceği bekleniyor.

Halen Bursa İl Başkanı Dr Yahya Bahadıroğlu aday olmayacağını açıklarken, daha önce aday olduğunu ilan eden parti kurucularından iş adamı Zafer Milli de, bu gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İl Başkanlığı adaylığından feragat ettiği" beyanında bulundu.

Böylece Bursa İl Kongresinde 2 aday; yani Selçuk Türkoğlu ve Yüksel Yılmaz yarışmış olacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.