ÖzdilekPark Bursa Nilüfer 4. Yaşını Kutluyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İlk kez dört yıl önce kapılarını ziyaretçilerine açan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, yeni yaşını indirim ve fırsatlarla kutlamaya hazırlanıyor.

Yıldız misafirlerimizle dolu dolu dört yıl” mottosuyla hazırladığı kampanyası ile bünyesinde yer alan çeşitli mağazalarda, Özdilek hipermarket ile departman mağazasında geçerli olmak üzere, ev tekstili, erkek – kadın ve çocuk giyim ürünleri ile market ürünlerinde şahane indirim fırsatları sunuyor.

Ayrıca Cazador, Ipekyol ve ADL’de seçili ürünlerde yüzde 70’e varan indirim, Sarar’da net yüzde 50+20 indirim ve Aktüel Saat’te tüm markalarda yüzde 50 indirim sunulurken, Ecrou parfümlerde yüzde 50 indirim ve tek kullanımlık maskelerde 1 alana 1 bedava kampanyası uygulanıyor. First Company, Lufian, Sabri Özel ve Funfair giyim markalarında ise kaçırılmayacak indirimli fiyatlar kullanıcılara sunuluyor.

TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ne sahip Bursa’daki ilk alışveriş merkezi olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de ziyaretçiler, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına da uyum sağlayarak gönül rahatlığıyla alışveriş deneyimini sürdürüyor. İş ve yaşam merkezlerine olan yakın konumu, ulaşım kolaylığı ve modern mimarisiyle her gün binlerce kişiyi ağırlayan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, üst düzey hijyen ve temizlik önlemlerini ilgili bakanlık ve kurumların yayınladığı rehbere uygun olarak en yüksek seviyede uyguluyor.

Birbirinden özel indirim ve fırsatlarla 4. yaşını kutlayacak olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, hafta içi 10:00 – 20:00 saatleri arasında; alışveriş merkezi içerisinde yer alan Özdilek hipermarket ise hafta sonları da 10.00 ile 17:00 saatleri arasında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.