Nilüfer’in sultanları çıkışını sürdürüyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Voleybolda, Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek, galibiyet serisini sürdürdü.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Beşiktaş'a konuk oldu. Nilüfer ekibi, ligin ilk yarısında olduğu gibi yine sahadan üstün ayrılmayı başardı.

Ligin 18. hafta maçını Beşiktaş ile oynayan Nilüfer'in sultanları ilk sette üstün bir oyun ortaya koydu ve seti 25-18 kazandı. İkinci sette ise Beşiktaş file önü üstünlüğünü ele geçirerek, set boyunca etkili bir oyun ortaya koyarak seti 25-13 kazanarak setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sete ise Nilüfer Belediyespor 4-0 üstünlükle başladı ve teknik molaya 12-8 önde girdi. Molanın ardından da başarılı oyununu sürdüren mavi yeşil beyazlı ekip bu seti 25-21 kazandı. Her dakikası büyük çekişme ve heyecan içinde geçen dördüncü sette ise iki takım da oyundan kopmadı. Set sonlarında daha az hata yapan Nilüferli voleybolcular bu seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldular. Nilüfer Belediyespor bu galibiyetle 16. maçında 11. maçını kazarak puanını 33'e yükselti.
Nilüfer Belediyespor 29 Kasım Pazar günü kendi sahasında Fenerbahçe Opet'i ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.