Nilüfer’de kaçak inşaat taviz yok

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kaçak yapılaşmayla mücadeleyi aralıksız sürdüren Nilüfer Belediyesi, Yaylacık Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrika binasını yıkarak yerle bir etti.

Nilüfer Belediyesi kaçak yapılarla ilgili taviz vermiyor. Nilüfer Belediyesi, özellikle tarım alanlarında inşa edilen yapıları bir bir yıkıyor. Tarım alanlarının korunması ve imara aykırı yapılaşmaya izin vermeyen Nilüfer Belediyesi bu kez Yaylacık Mahallesi’nde harekete geçti. Tarım arazisi üzerinde bin metrekare alanda bulunan fabrika binası alınan geniş güvenlik önlemleri altında yıkıldı.

Kaçak yapılarla mücadelede kararlı olduklarını belirten yetkililer imara aykırı yapılarla ilgili yıkımların devam edeceğini belirtti.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.