Mudanya'da cadde ve sokaklar ilaçlanıp yıkanıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Mudanya Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda da temizlik çalışmalarını artırdı. Çocuk oyun alanları, dükkanların önleri, cadde ve sokaklar sabah saatlerinde belediye ekipleri tarafından, hijyen sağlayan özel temizlik maddesiyle yıkandı.

Mudanya Belediyesi koronavirüse karşı önlem almak için halkın ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, Mudanya genelinde cadde ve sokaklarda da temizlik çalışmalarını artırdı. Çocuk oyun alanları, dükkanların önleri, cadde ve sokaklar sabah saatlerinde belediye ekipleri tarafından, hijyen sağlayan özel temizlik maddesiyle yıkandı. Temizlik İşleri ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırım kenarları ve refüjlerin yıkanmasının yanı sıra kötü koku ve bakteri üremesinin önüne geçebilmek için çöp konteynerlerini de dezenfekte etti. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz; Güzelyalı, Mudanya merkezi ve köylerde eş zamanlı gerçekleştirilen temizlik çalışmasının düzenli aralıklarla yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.