Meteoroloji’den Bursa’ya 'kuvvetli kar yağışı' uyarısı! Ve Bursa beyaza büründü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'ya yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre Bursa il genelinde 21 Ocak 2022 Cuma günü öğle saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların, öğle saatlerinden sonra yüksek kesimlerde, akşam saatlerinden itibaren de il genelinde kuvvetli, yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarının 23 Ocak 2022 Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor” ifadelerine yer verildi.

CANBOLAT: LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM

Canbolat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meteorolojinin 22-24 Ocak tarihlerinde Balkanlar'dan gelen soğuk ve kar yağışlı hava tahminini paylaşarak vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

Canbolat paylaşımında, "Kıymetli Bursalı hemşehrilerim, lütfen tedbirli ve dikkatli olalım." ifadesini kullandı.

 bursahakimiyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.