Kripto Paralar ve E-Ticaret Söyleşisi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Sosyal Medya Derneği'nin düzenlediği sosyal medyada canlı olarak da yayınlanan Kripto Paralar ve E-Ticaret Söyleşisi 9 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Söyleşinin Moderatörlüğünü Dernek Başkanı Murat Gezer yürüttü. Söyleşi dahilinde E-Ticaret ana hatlarıyla konuşulurken, Pazaryerleri, E-Ticaret girişimcilerinin
karşılaştıkları sorunlar, mağduriyetler, mikro ihracat nedir? Yurtdışına Nasıl mal Satabiliriz? soruları kısaca cevaplandırıldı.

Ardından Kripto Paralar ve altında Blockchain Teknolojisi değerlendirildi. Söyleşinin katılımcısı Av. Dr. Ş.Cankat Taşkın, Kripto Para Borsalarında yaşanan mağduriyetler ve mağdurların haklarını nasıl arayabilecekleri konusundaki soruları cevaplandırdı. Ve ayrıca Kripto Paralar ve E-Ticarette karşılaşılan hukuki sorunlarla ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Söyleşi Kripto Paraların geleceği ile ilgili bazı değerlendirmeler ve Merkez Bankalarının kendi dijital paralara bakışına ilişkin tespitlerin ardından tamamlandı.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.