Kırım Derneği Bursa Şubesi'nden "On Line Kırım Tatarca Dersleri" yeni sınıfı açılıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kırım Derneği Bursa Şubesinden koronavirüs tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilen Kırım Tatarca dersleri kursuna ilişkin yeni duyuru geldi. Açıklama ile temel-başlangıç seviyeler için yeni sınıf açılacağı bildirildi.

Kırım Derneği Bursa Şubesinde 5. yılı geride bırakan Kırım Tatarca dersleri, 2020 yılında da devam ediyor. Dernekten 20 Kasım 2020 itibarıyla yapılan açıklamaya göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında online gerçekleştirilen derslere yönelik gelen talepler üzerine temel-başlangıç seviyeler için online sınıfın ikincisi açılıyor.

ONLİNE SINIFIN İKİNCİSİ AÇILIYOR

Kırım Derneği Bursa Şubesinin Kırım Tatarca online derslere katılım için başvuru tarihlerine ve ayrıntılara dair paylaştığı güncel duyuru metninin tamamı şu şekilde:

07 Ekim 2020’de online olarak Kırım Tatarca kursa başlayan ilk sınıfımıza ilave olarak halen gelmekte olan talepler üzerine, Türk İllerinde Bir Güleryüz Projesi öğrencilerimiz ve proje katılımcılarından oluşacak 2. Online Sınıfımızı açıyoruz. Online ders sınıf mevcutlarımız 30 kişi olacak şekilde sınırlandırılmaktadır.

DERSLERE YÖNELİK PLANLAMALAR HAZIR

Kırım Tatarca online dil kurslarımızın devamlılığı açısından gerekli planlama yapılmış ilk kur haftada 1 gün 40 dk+40 dakika, ders 15 hafta devam edecektir. 2.kur da aynı şekilde haftada 1 gün 40 dk + 40 dk. ders 15 hafta devam edecektir. 2 kur derslerin sonunda iyi derecede Kırım Tatarca konuşma ve yazma öğrenme hedeflenmektedir.

KURS ÜCRETİ GÜNCELLENDİ

Kurs ücreti aylık olarak 80 tl olarak güncellenmiştir. 80 TL’lik ücret ilk kurs grubumuza da aynı şekilde uygulanacaktır.

KURS GÜNLERİ TESPİT EDİLECEK

Kurs günü tercihleri hafta içi Pazartesi, Salı, Perşembe günlerinden biri olarak tercih edilebilecektir. Kurs günü seçimi en çok tercih edilen güne göre tespit edilecektir. Kurs saatleri akşam saat 20.00-20.40 arası 1. ders , 20.40-21.00 ara, 21.00-21.40 arası 2. ders şeklinde olacaktır.
Online Kırım Tatarca dil kurslarımız Kırım Mühendislik ve Pedagoji Üniversitesi , Kırım Tatar ve Türk Dilleri Fakültesi Eski Öğretim Üyesi Sn. Şemsiye Satı tarafından verilmektedir.

DERSLERE KAYITTAN TEKRAR ERİŞİM İMKANI

Kamera açık canlı yapılan derslerimiz video olarak kayıt edilip sonrasında derse katılamayan veya aynı dersi tekrar izlemek isteyenler için kullanıma sunuluyor. Ayrıca derste işlenen konular, ders notları da aynı şekilde kursiyerlerin kullanımında oluyor.
Kursa kesin kayıt ve iletişimde kullanılmak üzere gerekli bilgilerin alınacağı form ekteki linktedir.

İletişim için: Süleyman GENCE
0.543.4057699

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.