Kırım Derneği Bursa Şubesi'nde yeni Başkan Yunus Güneri oldu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Kırım Derneği Bursa Şubesi’nde 19 Şubat 2022 tarihinde Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, faaliyet raporları, denetleme raporları ve tahmini bütçe okundu ve oy birliği ile ibra edildi. Ardından şubenin yeni Yönetim Kurulu belirlendi ve görev dağılımı yapıldı.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi, Olağan Genel Kurulu 19 Şubat 2022 tarihinde Bursa Nilüfer Belediyesi Karaman Dernekler Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurul gündemi çerçevesinde, faaliyet raporları ve denetleme raporları ve tahmini bütçe okundu ardından oy birliğiyle ibra edildi.

KIRIM DERNEĞİ BURSA ŞUBESİNDE YENİ YÖNETİM KURULU VE GÖREV DAĞILIMI

Kırım Derneği Bursa Şubesinde yapılan seçimle yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri oy birliği ile belirlendi. Yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle belirlendi:

Yönetim Kurulu-Asil: Yunus Güneri – Başkan, Süleyman Gence- Başkan Vekili, Ömer Bircan-Sekreter, Sevinç Abadan-Veznedar, Mustafa İdeal-Muhasip, Nihat Tunguç-Üye, Burak Yılmazlar-Üye

Yönetim Kurulu-Yedek: Abdullah Demir, Sacit Köken, Abdullah Ataş, Şemsettin Güzelsözlü, Selahattin Sungur

Denetim Kurulu-Asil: İbrahim Hakan İdeal-Başkan, Ali Gelişmek-Üye, Serdar Temel-Üye

Denetim Kurulu-Yedek: Erdoğan Karaca-Başkan, Tevfik Çiçek-Üye, Tülay Köken-Üye

Disiplin Kurulu-Asil: Ercan Devcan-Başkan, Nezihe Koca, İsmigül Genç

Disiplin Kurulu-Yedek: Koray Tunguç, Hatice Gence, Hakan Demir

QHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.