Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "TEKNOSAB 50 bin kişiye istihdam sağlayacak, devasa bir proje"

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün Gönü Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Erol Yıldırım ve vatandaşlarla da bir araya gelen Özkan yapılan çalışmaları incelerken hem Karacabey Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karacabey'de hizmet yağmuru yaşandığını kaydetti.

Başkan Özkan,"Normalde 1 baraj bitmeden 2. baraja başlanmıyordu genel teamül olarak ama geçmiş dönem Bakanımız Veysel Eroğlu'na durumu anlatıp, Karacabey'in içme suyuna yönelik yıllardan beri şehir efsanesi haline gelmiş Gölecik Barajı'nın inşaatını başlatmaya vesile olduk, Yeşildere Barajı bitme aşamasında. Elbette şimdiki bakanımız Sayın Vahit Kirişçi'nin de alakası ve konuyu yakından takip etmesi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bunun yanında, İstanbul otoyolunun Karacabey'den girişinin çıkışının olması, ilçemize ciddi bir şekilde avantaj sağladı. Hızlı tren çalışmaları başladı, hem Hürriyet Mahallemizde hem de Taşlık Mahallemize 2 tane istasyonu olacak. Ayrıca TEKNOSAB 50 bin kişiye istihdam sağlayacak, devasa bir proje. Türkiye'nin şuandaki en büyük projesi, bunun yanında yılların kangren olmuş asbestli içme suyu boruları, yetmeyen kanalizasyon boruları ve yağmur suyu şebekesi komple yenileniyor.Gelecek 100 yıla hitap edecek inşaat gerçekleştiriliyor" dedi.

.

Anahtar Kelimeler:
KaracabeyTeknosab
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.