İYİ Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı'ndan Çalı HES Projesi'ne tepki

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Cafer Genç

Nilüfer Çalı mahallesinde yerleşim yerine çok yakın bir yerde bulunan Çalı barajının sulama deresine HES proje çalışmalarının yapılacağı bilgisine ulaşan Bursalılar, bu projeye tepki gösterdiler.

İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri edindikleri bilgiler çerçevesinde bölgeye giderek incelemelerde bulundular. Yapılan çalışmalar neticesinde o bölgede HES projesinin uygun olmayacağını bildirdiler.

İYİ Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı temsilcileri, "milletimiz can derdinde koronavirüs ile mücadele ederken oldu bittiye getirilmesini, rant düşünülmesini kabul etmiyoruz. Çalı’da uygulanmak istenilen HES projesinin sonuna kadar takipçisi olacağımızı yöre halkının ve Bursalı hemşerilerimizin bilgilerine sunuyoruz" diye tavırlarını ve tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.