Güney Yaka tarım arazilerine sulama hattı çalışmaları

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Orhangazi’de güney yaka sulama hattı ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda, Güney Yaka Sulama hattı projesi startını vererek başladı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçemiz güney yaka bölgesinde tarım arazilerinin sulama noktasında büyük bir sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek geçtiğimiz aylarda bununla ilgili dosyamızla beraber Tarım ve Orman Bakanımızla görüşmelerimiz esnasında kendilerine durumu aktarmıştık. Tarım ve Orman Bakanımız konunun takipçisi olacağını ve en kısa süre içerisinde çalışmalara başlanacağını ifade etmişti. Çok şükür bugün güney yaka sulama hattımızda çalışmalar başladı. Halkımıza hayırlı olsun.

İlçemizin sorunlarını ve taleplerini çözme noktasında Canla Başla çalışarak bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başta Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli olmak üzere Bölge Milletvekilimiz Zafer Işık’a ve İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ’ya Orhangazi halkı adına teşekkür ederim” dedi.

     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.