Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nin ilk yarısını yenilgisiz şekilde lider tamamladı.

Nilüfer Belediyesi GESK, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Futsal 1. Ligi’nde fırtına gibi esiyor. Van’da oynan maçlarda 8 takım mücadele etti. Maçlarının tamamını kazanarak en yakın rakibine 6 puan fark atan Nilüfer Belediyesi GESK sezonun ilk yarısını lider bitirdi.

Nilüfer Belediyesi GESK, rakipleri Malatya Yaşilyurt Belediyesi’ni 5-0, Çankaya Belediyesi’ni 3-0, Yenimahalle Belediyesi’ni 6-2, Diyarbakır Kayapınar Belediyesi’ni 7-3, 1915 Çanakkale’yi 9-0, Trabzon Görme Engelliler SSK’yı 3-0 ve Ankara Aktifgençler’i 5-0 mağlup etti. 38 gol atıp sadece 5 gol yiyen Nilüfer Belediyesi GESK, ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanını elde etti.

Nilüfer Belediyesi GESK Kulüp Başkanı Ali Genç, “Tüm maçlarını kazanıp lider olan takımımızı kutluyorum. Lig mücadelesi için verdikleri desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci yarıda da başarılarımızın devamı gelecek ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nilüfer Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.