Görev başındaki Polislere sürpriz ziyaret

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü sebebiyle Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi’ni ziyaret ederek görev başında çalışan polis memurlarının polis haftasını kutladı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıl dönümünde gece gündüz demeden ilçenin güvenliği için çalışan polisleri bu anlamlı günde unutmadı. Başkan Yılmaz, Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi’ni ziyaret ederek polis memurlarıyla hasbihal etti ve haftalarını kutladı.

Her koşulda vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz demeden görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm polislerin, 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladığını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Aynı zamanda vatan için görevleri başında şehadet şerbetini içen polislerimize rahmet, ailelerine başsağlığı ve gazilere hayırlı ömür diliyorum" dedi.

     

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.