Gemlik’te toplu ulaşıma 28 mikrobüs daha katıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Burulaş’ın katkılarıyla Güzel Gemlik Otobüs ve Minibüsçüler Kooperatifi tarafından yeni alınan 28 adet mikrobüs düzenlenen törenle hizmete alındı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir taraftan ulaşım yatırımlarını kesintisiz sürdürürken, diğer taraftan da toplu taşıma araçlarının daha konforlu hale gelmesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Alçak tabanlı, engelli erişimine uygun son model araçlar, sahip oldukları donanım ile ilçe merkezindeki ulaşımı daha da konforlu hale getirecek. Yeni araçların hizmete alınması nedeniyle Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez ile vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
BBBGemlikBurulaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.