Down Sendrumlu Edanur'un çifte bayram sevinci

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkması kısıtlanan down sendromlu Edanur’a, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ile birlikte doğum günü sürprizi yaptı.

Yıldırım’ın Davutdede Mahallesi’nde ikamet eden ve Yıldırım Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne gelerek 19 yaşındaki down sendromlu kızı Edanur Altun’un 23 Nisan’da doğum günü olduğunu belirten Ülkü Bilir, belediye çalışanlarından destek istedi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a bilgi verilmesi üzerine Başkan Yılmaz’ın talimatıyla belediye personeli, 23 Nisan’da doğan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda her yıl çifte mutluluk yaşayan Edanur’a sürpriz bir doğum günü düzenlemek için hazırlıklara başladı.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından Başkan Yılmaz, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan ile birlikte pasta ve hediyeler ile 19 yaşındaki Edanur Altun’un oturduğu evinin önüne geldi. ‘Neşeli Yıldırım Aracı’ndan yükselen müzik sesleri üzerine evinin balkonuna çıkan Down Sendromlu Edanur ise, Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan’ı görünce büyük bir mutluluk yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.