BUSKİ Araçları sel baskını nedeniyle destek için Artvin'e yol alıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, AFAD’ın talebi üzerine 2 vakumlu araç ile 6 personeli selin yaralarının sarılması için Artvin’e gönderdi.

Dün öğle saatlerinde sağanak yağışın ardından ana derenin taşması sonucu Artvin’in Arhavi ilçesi sel sularına teslim olmuştu. Özellikle Boğaziçi Mahallesi’nde tüm binaların alt katları sel sularıyla dolarken, binalarda mahsur kalan vatandaşlar AFAD ekipleri tarafından tahliye edilmişti. Erzurum, Trabzon ve Giresun’dan bölgeye vidanjör takviyesi yapılırken, selin bilonçosunun ağır olması nedeniyle AFAD, dün akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden 2 adet tam donanımlı vakumlu araç istedi. Kısa sürede teyakkuza geçen BUSKİ, 2 adet vakumlu araç ile 6 personeli Artvin’deki sel felaketinin yaralarının sarılması için bölgeye gönderdi.

Artvin’deki selin yaralarını Bursa saracak

BUSKİ ekibi, sular altında kalan kamu binaları ile vatandaşlara ait binalardan su tahliye işlemi bitene kadar Artvin’de görev yapacak.

www.bursaarena.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.