Bursaspor için güç birliği

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik ekip ve futbolcularla birlikte bir toplantı yaptılar.

Toplantının açılışını yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da yaşayan herkesin tek hobisinin Bursaspor olduğunu kaydetti. Vali Yakup Canbolat önderliğinde Bursaspor'u sıkıntıdan kurtarmak için çalışmalar yaptıklarını kaydeden başkan Aktaş, "Eskişehir yenilgisinin tarifi yok. Ama Osmanlı maçında ikinci yarı çok iyi oynadınız. Sizleri kutluyorum. 2 kritik maçımız var Adanaspor ve BB Erzurumspor ile. İki maçı kazanınca her şey bitmeyecek. Tabii kaybedince de. Play-off’a kalmadan lige çıkmanızı istiyoruz. İbrahim Üzülmez teknik direktörlüğünün yanı sıra bizlerle de iletişim içerisinde. Bu şehir şampiyonluk istiyor. Hepimizin sizlerin sıkıntı çekmemeniz için gayretimiz var. Sizler şampiyonluk yolunda yalnız değilsiniz. Elbette sıkıntı, problemler olur. Bunu sahaya yansıtmamanız gerekir. Bugün veya yarın maddi sıkıntılarınızı çözmek için hamleler olacaktır. Sizlerden pazar günü iyi mücadele etmenizi istiyorum" dedi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat da yaptığı konuşmada, “Konya’da valilik yaparken, futbolu ilgili pek bilgim yoktu. O dönem belediye başkanı soru sorulduğunda kanatlardan orta gelmedi diye söylersiniz, sizin futbolu anladığınızı zannederler demişti. Şaka bir yana Bursaspor’un düşmesi hepimizi üzdü. Gönül veren insanlar daha çok üzüldü. Toparlanmaya ve desteğe ihtiyaç var. Bizler desteğimizi sürdürüyoruz. Sizler sadece başarıya odaklanın. Sizlerle tanışmak, başarınızı kutlamak için geldik. Kulübün düzlüğe çıkmak için bizlerle görüşüyor. Bursaspor Bursalılar için markadır. Sevdadır. Herkes sahada sizlerin gayret ve çabasını bekliyor" şeklinde açıklamada bulundu.  

BTSO Başkanı İbrahim Burkay da “Burada bulunmaktan mutluyum. Valimizle birlikte kampanya başlattık. Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de ekonomik sıkıntı var. Bundan futbol endüstrisi de nasibini aldı. Bugün valimiz, büyükşehir belediye başkanımızla birlikte buradaysak bu size inandığımızın göstergesidir. Ama bu yol stresli. Önemli olan o stresi iyi yönetmek lazım. Sizler bu ligin en iyi takımısınız. Süper Lig'e çıkmanız lazım. İş dünyası size inanıyor. Ve destek veriyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.