Bursa Yeni Marmara Gazetesi 7. Kuruluş Yıldönümünü kutladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Yeni Marmara Gazetesi kuruluşunun 7. Yıldönümünü çok anlamlı temalarla kutladı. Gazetenin manevi kurucusu olan merhum iş adamı Orhan Altınöz'ün de Kur'an ve dualarla anıldığı gece proğramında, Yeni Marmara Gazetesi sahibi Orhan Efe tarafından kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleştirilen ON TV'nin de tanıtımı yapıldı. Toplantıya başta Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan olmak üzere çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyasetçiler, iş adamları, basın mensupları ve yoğun bir misafir heyeti katıldı.

Orhan Efe, yaptığı açılış konuşmasında merhum Orhan Altınöz hakkında çok duygulu anlar yaşar ve yaşatırken, Yeni Marmara'nın kuruluş sürecinden ve ON TV çalışmasına geçişlerinden de bahsederek, açıklamalarını;

 "7 yıldır yayın hayatını sürdüren Yeni Marmara gazetesi aynı ilkeler ile yoluna emin adımlarla devam edecektir. Gelişen teknoloji ile birlikte geçtiğimiz aylarda yeni bir dünya ve insanlığın vicdanı sloganı ile kurduğumuz On Medya Dijital Platformu'nun ilk dijital kanalı On TV Haber test yayınlarını sürdürüyor. Bünyesinde haber, çocuk, belgesel, sağlık, sinema, eğitim, sağlık dalı ve spor dalı olmak üzere toplam 8 televizyon dalı bulunmaktadır. Milletimizin haber alma özgürlüğünün en büyük teminatı olduğumuzu bir defa daha ifade etmek istiyoruz" şeklinde sürdürdü.   

Konuşma sırasında göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP Bursa Milletvekili Prof Dr Yüksel Özkan ve İyi Parti Bursa Milletvekili Prof Dr İsmail Tatlıoğlu tarafından yapılan kısa birer konuşmadan sonra kürsüye davet edilen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da yaptığı konuşmada, "On Medya Televizyon Kanalı, Yeni Marmara gazetesi ya bizim yaptığımız bu yayınlar birilerinin hoşuna gitmezse endişesi taşımadan doğruyu, haklıyı ve gerçeği her zaman ortaya koydular. Her zaman güçsüz de olsa haklının yanında yer almayı uyguladılar. Hiçbir maddi menfaat, kişisel çıkar gözetmeksizin, ilkeli, dürüst ve cesur gazetecilik anlayışını medyamızda hakim kıldılar. Bu özelliklere sahip yayın yapabilmek, bu çizgiyi gösterebilmek özellikle Türkiye'mizde çok da kolay değil. Bu sebeple bütün ekibi tebrik ediyoruz. Osmanlı Payitahtı Bursa'mızın manevi ikliminde yeşeren Yeni Marmara gazetesi ve On TV kanalı sadece ilkeli, dürüst medyacılık yayınını ortaya kaymakla kalmadı, bunun yanında çok büyük sermaye gücü ve imkanlarına sahip olan ulusal medya kuruluşlarını aratmayacak şekildeki kadrosuyla, kalitesiyle, idari ve yazar kadrosuyla bütün Anadolu ve yerel basınına umut, motivasyon kaynağı oldu. Emin adımlarla bu çizgide yol almaya devam ediyor" şeklinde hitap etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.