Bursa Valisi Yakup Canbolat 'ın "Ramazan Bayramı" Kutlama Mesajı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Valisi Yakup Canbolat Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Canbolat'ın mesajı şöyle;

"Çok değerli Bursalı Hemşehrilerim;

Pandeminin etkilerinin en aza indiği ve eski günlere döndüğümüzü hissettiğimiz bir Ramazan ayının ardından, mübarek bayram günlerine de ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Bayramın, ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar, refah ve özellikle de sağlık getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Siz değerli vatandaşlarımızın Bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan güvenlik, sağlık, zabıta ve itfaiye personeli başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Bursalı hemşehrilerimin özellikle yaşlıları, kimsesizleri ve yoksulları ziyaret ederek yalnız bırakmayacaklarını biliyorum.

Bayramın bayram tadında geçmesi, yuvalarımıza acı ve gözyaşı girmemesi için; seyahat ve ziyaretlerimizde gerek trafik kurallarına uyulmasının, hem kendimize ve sevdiklerimize hem de başkalarına karşı insani sorumluluğumuzun bir gereği olduğu unutulmamalıdır.

Ramazan Bayramının milletimize ve ülkemize huzur, mutluluk, bereket ve sağlık getirmesini diler, değerli Bursalı hemşerilerimin Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.