Bursa Valisi Yakup Canbolat: "Bursalı hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Valisi Yakup Canbolat yeni yıl vesilesiyle yayınladığı mesajında, "Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan bir yılı daha geride bırakıyor yeni bir yıla giriyoruz. 2021 yılının başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Vali Canbolat'ın mesajı şöyle devam ediyor;

"Geride bıraktığımız 2020 koronavirüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız bir yıl oldu. Tüm insanlık olarak sağlığımızın ne kadar değerli olduğunu, hayatta herşeyin başının sağlık olduğunu bir kez daha öğrenmiş olduk.

Zor koşullara rağmen elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığımız bu dönemde umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, Bursalı hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.