Bursa Motorsiklet Spor Kulübü Derneği Balosu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Motorsiklet Spor Kulübü Derneği geleneksel olarak düzenlenecek 1'nci 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması kapsamında üyeleri ile Nilüfer Karya Davet Salonunda bir araya geldi. 

Bursa Motorsiklet Spor Kulübü Derneği geleneksel buluşmasının ilki Nilüfer Karya Davet Salonunda gerçekleşti.

2018 yılında kurulan Bursa Motorsiklet Spor Kulübü Derneği ( BMD), her yılın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını içinde bulunduran hafta da geleneksel hale gelecek ilk üye buluşmasını gerçekleştirdi.

Nilüfer Karya Davet Salonunda yapılan 'Bursa Motorsiklet Spor Kulübü Derneği Balosu' kokteyl ikramıyla başlarken sonrasında üyeler için hazırlanan yemeğe geçildi. Akabinde BMD Başkanı Bursa Bölgesi eski Üst Klasman Hakem Cem İyihuylu kurucu üyelere plaket takdim etti. Programın finalinde ise çiftler dans etmek için piste çıktı. Öte yandan Motorsiklet tutkunu erkeklerin takım elbise, kadınların ise şık elbise giyerek böyle bir etkinlikte buluşması camianın büyük beğenisini topladı. BMD Başkanı Cem İyihuylu, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında burada bulunmaktayız. 2018 yılında kurulan derneğimiz gençleri ülkemiz ve ülke dışında başarı ile temsil ediyor. Ülkemizde Motorsikletlillere bakış açısı olumsuz olduğu için algıyı kırmak adına geleneksel hale getireceğimiz böyle bir etkinlik oluşturduk. Amacımız ülkemize ve gençlerimize bu sporu sevdirmek, sporcu yetiştirmek ve motorsikletliler üzerinde ki olumsuz algıları yıkmak" ifadelerini kullandı.

Ercan çalışır / Busadabugün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.