Bursa çevre düzeni planı çalıştayı yapıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Öncülüğünde Başlayan 1/100.000 Ölçekli Bursa çevre düzeni planı Çalıştayı Online olarak yapıldı. Bursa çevre düzeni planı Çalıştayı online olarak Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin İnci, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve İmar Müdürlüğü Personelleri katıldı.

 1/100.000 Ölçekli Bursa Çevre Düzeni Planı Çalıştayı 22-26 Şubat Tarihleri arasında bir hafta boyunca online olarak sürecek. Orhangazi Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından İmar konusunda Orhangazi’nin ihtiyaçlarını, mevcut durum analizi ve tüm sektörlerin beklentilerini plan kapsamında çalıştaya dâhil etmektir.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  1/100.000 Ölçekli Bursa Çevre Düzeni Planı çevrimiçi çalıştayı öncesi İlçe Başkanlarımız ile ve personelimizle beraber ortaklaşa istişarelerde bulunduk. Bir hafta boyunca sürecek olan çalıştaya her gün düzenli olarak online katılarak ilçemiz ile ilgili hem mevcut durumu hemde ilçemizde bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplumların beklentilerini planlar dahilinde çalıştaya dahil ettik.

Her alanı değerlendirdik

İlçemiz adına imar ile ilgili her konuyu ele aldığımız çalıştayda gerekli çalışmaları imar müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına hız kazandırdı. Bir hafta boyunca sürecek olan çalıştayda Ulaşım, Lojistik, Hizmet, Turizm, Konut, Donatılar, Sanayi ve Tarım gibi her alanda değerlendirmemizi yaptık. 1/100.000 Ölçekli Bursa Çevre Düzeni Planı çalıştayı çalışmaları sonrası raporlanarak ilçemiz adına güzel bir şeylerin ortağa çıkacağına inanıyorum. İmar konusu bizler için gerçekten çok önemlidir. Bir şehrin mimarisi o şehrin aynı zamanda vitrinidir. Bizler de vitrinimizi güzelleştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

  

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.