Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına Bursaspor taraftarından istifa çağrısı!..

BURSA ARENA / Haber

Bursaspor'un en etkin taraftar grubu Teksas, “Bursaspor'un sahibi gibi davranan” diye itham ettiği AKP’li Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a tepki gösterdi...

Odatv muhabirinin haberine göre, taraftar grubu “Bu tavır ve tutum devam ederse, bugüne kadar yapmadığımızı yapar, bedelini açık açık sandıkta ödetiriz” dedi. Twitter’da #AlinurAktaşİstifa etiketi binlerce tweet atılarak gündeme sokuldu.

Ayrıca AKP, CHP, MHP, İYİ Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hesaplarının da etiketlendiğini açıklamada, “Kendini Bursa'nın sahibi sananlara! Bursaspor, Türk sporunun en büyük değerlerinden biri, kentimiz Bursa'nın da en büyük markası ve temsilcisidir. Biz Bursasporlular da, bu kentin en büyük sivil toplum yapılanmasıyız. Bizi sakın ama sakın hemşehri dernekleriyle, bilmem ne vakıflar ile ve parti örgütleriniz ile karıştırmayın” denildi.

“Kişisel hırs ve egolarınıza yenilip, Bursasporluların oyları ile göreve getirilmiş yönetimlere inat olsun diye Bursaspor'un stadyumuna ve çıkarlarına göz dikemez, oyuncu planlamalarına burnunuzu sokamazsınız” ifadelerine yer verilen açıklama şöyle devam etti:

“Her kim olursanız olun, rahmetli İbrahim Yazıcı'nın yolunda, bunları yapmanıza asla müsaade etmeyiz. Bu kulüp kurtuluş savaşı verirken sırt çeviren ve köstek olan siyasetçi/bürokrat kim var ise, Bursalılar onları siyaset ve bürokrasi tarihinin tozlu raflarına göndermesini çok iyi bilir. Senelerdir iyi alıştınız ama deniz bitti. Buradan açıkça ilan ediyoruz; bu tavır ve tutum devam ederse, bugüne kadar yapmadığımızı yapar, bedelini açık açık sandıkta ödetiriz. Hadi eyvallah.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.