Bursa Barosunda devir teslim
BURSA ARENA / Haber Merkezi


BARO BAŞKANI ALTUN’A CÜBBESİNİ DEMİRÖZ GİYDİRDİ.
BURSA BAROSU BAŞKANI AVUKAT GÜRKAN ALTUN
"CÜBBENİN ONURU HEPİMİZİN ONURUDUR" dedi..


Bursa Barosu’nda 8-9 Ekim günü gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından seçilen Avukat Gürkan Altun ve ekibi görevi devraldı. Devir-teslim töreninde konuşan Altun, “Öncelikli hedefimiz mesleği korumak. Mesleği korumazsak, meslektaşımızı koruyamayız. Cübbenin onuru hepimizin onurudur” dedi.

Yapılan devir teslim töreniyle, Bursa Barosu’nun yeni Başkanı Avukat Gürkan Altun ile Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu Üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri, yeni görevlerine başladı.

Baro’nun yeni yönetimi, devir teslim töreni öncesi Heykel’deki Atatürk Anıtı’na çelen sunarak, Saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Çok sayıda avukatın da hazır bulunduğu çelenk sunma töreninin ardından Baro Evi’ne geçildi. 

Buradaki devir teslim töreninde Bursa Barosu’nun yeni Başkanı Avukat Gürkan Altun, mazbatasını Divan Başkanı Avukat Ekrem Tekin’in elinden aldı. Törende ayrıca cübbe değişimi de yapıldı. Cübbe değişiminde Gürkan Altun’a cübbesini, Bursa Barosu’nun önceki dönem Başkanı Avukat Ekrem Demiröz takdim etti.

Bursa Barosu’ndaki seçim yarışında aday olan Avukat Şerafettin Yavuz’un da hazır bulunduğu törende konuşan Baro Başkanı Gürkan Altun, seçim öncesinde ve seçim döneminde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Altun, farklılıkları olan ama birlikte çalışma kültürü de bulunan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri üyelerinden oluşan bir liste ile seçime gittiklerini ve galip geldiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.