Belediye vergi borcu ödemeleri e-Devlet Kapısı’nda

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi, e-Devlet Kapısı üzerinden vergi borcu ödeme servisini de hizmete sundu.

2000 yılından bu yana www.e-islem.net internet sitesi üzerinden borç sorgulama ve vergi borcu tahsilâtı hizmeti sunan Nilüfer Belediyesi, dijital ortamdaki ödeme noktalarına bir yenisini daha ekledi. Nilüferliler artık, www.turkiye.gov.tr e-Devlet Kapısı üzerinden de borç sorgulama ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilecek. www.turkiye.gov.tr adresinin arama kısmından “Nilüfer Belediyesi”ni bulan vatandaşlar, açılacak sayfada “Borç Ödeme” bölümüne girip, istenilen bilgileri girdikten sonra kredi kartı veya banka kartı ile vergi borçlarını ödeyebilecek. Vatandaşlar e-Devlet Kapısı üzerinden ayrıca, arsa metrekare birim değeri, beyan bilgileri ile sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama ve ödeme, tahsilât bilgileri sorgulama işlemlerini de gerçekleştirebiliyor.

Nilüfer Belediyesi vatandaşlara, Nilüfer Tapu Müdürlüğü içerisinde yer alan İletişim Noktası, kentin çeşitli noktalarında yer alan Akıllı Vezne Sistemi, bütün Halk Bankası şubeleri ile internet şubesi, banka yoluyla havale aracılığıyla ve 7/24 Fast Sistemi ile ödeme, posta çeki ile ödeme gibi alternatif vergi borcu ödeme seçeneklerini de sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.