Başkan Adayı Erkan Kamat’tan Birlik Çağrısı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Erkan Kamat, Yönetim Kurulu listelerinin teslim edilmesi sonrası diğer başkan adayları Serdar Acarhoroz ve Hayrettin Gülgüler ile birlikte gerçekleştirdiği açıklamada:

‘’Bursaspor gerçekten büyük bir camia ve örnek teşkil etmektedir. Ben adayların isimler veya yönetimler üzerinde olmadığını söylemek istiyorum. Serdar Bey ve Hayrettin Bey Bursaspor adına bir şeyler yapmak üzere bu görevde olmak istediler. Ne güzel örnek oldular. Bu kadar sıkıntılı bir dönemde ve herkesin bunu bildiği bir noktada Bursaspor sevdalısı biri olarak çok gurur duydum, mutlu oldum. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Bursa’da bir şeyler yapabilmek adına hala birilerinin olduğunu söylemek istiyorum. Hangi yönetim seçilirse seçilsin mutlak suretle işleri zor. Bütün Bursa’nın bir nebze olsun omuz vermesi, onların yanında olması gerekiyor. Bu mesajı iletmek için tekrardan bir aradayız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ben de olsam Onlar benim yanımda olacaklar. Serdar Bey ve Hayrettin Bey burada olduğu sürece bu ekip yine burada olur. Ama Bursaspor için iyi bir şeyler olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkese teşekkür ediyorum.’’

ifadelerini kullandı.

www.bursaarena.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.