Avrupa Spor Haftası Bisiklet Turuyla Kutlandı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İnegöl Belediyesi ile İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Spor Haftası kapsamında bisiklet sürme etkinliği düzenledi.

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Spor Haftası kapsamında, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bir dizi etkinlik düzenledi. Bu programlar kapsamında haftanın son etkinliği olarak bisiklet turu düzenlendi.

Çarşamba günü 18.00’da Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde yapılan bisiklet turunda, sağlıklı bir yaşam için sporun önemine vurgu yapıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt ile bisiklet sporcuları ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, kültürpark içerisinde bisiklet sürüşü yapıldı. Futsal müsabakaları, voleybol müsabakaları ve birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı Spor Haftası kutlamaları, bisiklet turuyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.