17 İlçe Mezarlıklarında bakımlar devam ediyor

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçe 1058 mahalledeki toplam 1300 mezarlığı bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını kesintisiz sürdürürken, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki tarihi Cumalıkızık Köyü mezarlığındaki bakım çalışmaları da tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için mezarlıklardaki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 17 ilçede yaklaşık 11 milyon metrekare alanı kaplayan 1300 mezarlık tek tek elden geçirilirken, tarihi Cumalıkızık Köyü mezarlığında da mezarlar arasındaki yürüyüş alanlarını kaplayan otlar biçildi, kuruyan ağaçlar söküldü, mevcut ağaçlarda budama işlemleri tamamlandı.

Anahtar Kelimeler:
BBBMezalık Bakımı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.