Nihayet uzun zaman sonra evde televizyonları karşısında “goooolllllll” diye bağırdık.

Bursaspor’umuzun gençleri canla başla mücadeleye devam ediyor. Şampiyonluk senesindeki gibi Türkiye genelinde de takip edilip takdir edilmeye başlandı bizim çocuklar.

Evet, hepsi bizim çocuklar, bizim şehrimizin sokaklarında topun peşinde koştururken Bursaspor alt yapısına girip, altyapının her kademesinde mücadele eden yeri geldiğinde stadyumda toplayıcılık yapan bizim çocuklar.

Görev sırasını bekleyen ve zamanı geldiğinde formanın hakkını veren bizim çocuklar.

Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig takımı Göztepe’yi uzatmalarda 5-4 yenen, her attığı golde evde çığlık atmamızı sağlayan bizim çocuklar.

Evde eşlerimizin, annelerimizin bile "yavrularım benim" diye sevindiği ve sevdiği bizim çocuklar.

Birçoğumuzun, arkadaşının, komşusunun, akrabasının çocukları bunlar. Mahallemizin çocukları bunlar.

Bugün sahip çıkmaz isek ne zaman sahip çıkacağız bu çocuklara.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BTSO özel bir televizyondaki bir yemek programını Bursa’ya davet ediyor ve tanıtım gerekçesiyle 375 bin TL para ödeniyor. Neymiş Bursa’nın tanıtımı yapılmış. O parayı bizim çocuklara verseniz daha makbule geçerdi. Keza bizim çocuklar Bursa’nın reklamını tanıtımını daha çok yapıyor.

Çünkü bu çocuklar Başkanın maç sonunda galibiyet primini 10 bin TL yaptık sözüyle havalara uçuyorlar.

Gençlerden bahsederken bunlara hem saha içinde hem de saha dışında abilik yapan Özer Hurmac ve sahada basmadık yer bırakmayan Burak Altıparmak gibi tecrübeli oyuncuları da unutmamak lazım. Onlarda iyi ki bu takımın bir parçasılar.

Sözleri büyük usta Nazım Hikmet’e ait, Edip Akbayram'ın seslendirdiği ve tribünlerde de marş olarak söylediğimiz “Güzel günler göreceğiz” şarkısı ile bitirelim.

“Çocuklar inanın inanın çocuklar… Güzel günler göreceğiz güneşli günler”

“Motorları maviliklere süreceğiz… Güzel günler göreceğiz güneşli günler“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suat 3 yıl önce

Özlenen bursaspor gençleri ile eski güzel günlerine dönecektir