Başarılı olmayı herkes ister ama gerçek başarının ne olduğunu kimse merak etmez. Oysa insan kendisi olduğu zaman gerçek başarıyı deneyimleyebilir.

O halde başarılı olmak demek, kendin olmak demektir. Gerçek başarı özünde olmak, kendinde olmak, kendine gelmek, kendini keşfetmek ile ilgilidir.

Çocuklara hep büyüyünce ne olacağı sorulur. Çocukluktan beri insanlık olmadığı şey olmaya çalışmakta ve beyni bu yönde programlanmaktadır. O yüzden kimse kendisi olmak ile ilgilenmez ve merak etmez.

Oysa birey olduğu şey olma yönünde ilerlediği zaman gerçek başarıyı yakalar. Gerçekten başarılı olmanın işareti mutlu ve tatmin olmaktır. İnsan tam şu an mutlu ve tatmin hissediyor ve başka hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorsa başarılı olmuş demektir. Gerçek başarı kendi özünü yaşamak demektir.

Dünya Değişim Akademisi bu konuda çok etkili bir program öneriyor: ”Başarı Sanatı”.

15-22 Ocak tarihleri arasında hem online hem yüz yüze sekiz günlük Değişim Uzmanlığı 7. Kademe Sertifika eğitimi verilecek. Dünya Değişim Akademisi ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi işbirliği ile yapılacak olan, e-devletten sorgulanabilir eğitime dileyen herkes katılabilir.

Bu eğitimde 2 saat pratik ve 2 saat teorik olmak üzere zengin içerikli bilgiler verilmektedir. Eğitimi alan kişiler hem kendi içinde bir dönüşüm yaşamakta hem de bu konuda uzman olarak başkalarına bu eğitimi verebilecek donanıma sahip olmaktadır.

Başarı insanın içsel olarak huzurlu ve mutlu olmasıdır. Bu Değişim Programı sayesinde bu başarıyı yaşayacaksınız ve bunu başkalarıyla paylaşacaksınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercüment 4 ay önce

Harika... Çok teşekkürler..