SUAY KARAMAN yazdı: "Uyanma Zamanı.."

2024 yılına, 2023 yılından aldığımız büyük sorunlarla başladık. Yılın ilk günü, AKP Genel Başkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) öncülüğünde, Milli İrade Platformu üyesi kuruluşlar “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşü düzenlendi. Hilafet övgülerinin yer aldığı yürüyüşte hilafet bayrağı taşıyan göstericiye, bir üniversite öğrencisinin attığı yumruk gündeme damga vurdu.

Yumruk atan gencin anında tutuklanması, yargının hızlı gelişmesi, gündemin seyrini değiştirdi. İsrail ile ekonomik ilişkiler devam ederken, bu ülkeye lanet okuyan mitingdeki hilafet çağrıları görmezden gelindi. Yeni yıl kutlamasının ertesi günü bu mitingi yapmak, tıpkı cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız 29 Ekim’den önceki gün yapılan Büyük Filistin Mitingi gibi hedef saptırma, özel günlerin kutlanmasını engellemektir. İki ay arayla Filistin mitingi düzenleyerek, İsrail’i lanetlemek şovdan öteye geçmemektedir. Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanlığını yürüteceksiniz, İsrail’in en büyük destekçisi ABD’nin çıkarları için NATO’nun genişlemesine onay vereceksiniz sonra İsrail’i lanetleyeceksiniz. Bu senaryonun fason olduğunu herkes anladı.

Devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Suay Karaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.