SUAY KARAMAN yazdı: "2023 Yılını Uğurlarken.."

Tüm dünyanın büyük umutlarla girdiği 2023 yılı, birçok sıkıntıyla sona erdi. Öyle ki gelişen teknolojiye karşın, her geçen yıl, bir öncekini aratıyor. 2023 yılı dünyamızın en sıcak yılı oldu; ortalama sıcaklık 1,43 derece arttı. Yerkürenin tarihi boyunca yaşanan iklimin doğal değişkenliğine ek olarak insan etkinliklerinin neden olduğu küresel iklim değişikliği, dünyamızın geleceğini tehdit etmektedir. Açlık ve susuzluğun büyük tehlike yaratması öngörülmektedir. Dünyada ve özellikle ülkemizde bunun için gerekli önlemler alınması yerine laf kalabalığı yapılmaktadır.

Bir yılı aşkın süredir devam eden Rusya-Ukrayna savaşından başka, Ekim ayından beri İsrail’in, Filistin’in Gazze Şeridi’nde soykırıma varan katliamı büyük trajedidir. 2023 yılında sivillerin hedef olduğu savaşlar için sadece etkisiz söylemlerde bulunulmaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde siyasi kriz yaşanmakta ve ekonomik kriz görülmektedir.

Devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
Suay Karaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.