HALİS ÖZDEMİR yazdı: "TFF'nin Skandal Sponsorluk Anlaşması.."

TFF'nin İsrail Destekçisi Fast-Food Zinciri ile İmzaladığı Skandal Anlaşma: Türk Futbolu ve Vicdan Ambargosu!

Federasyon yöneticilerimiz, bu anlaşmayı yaparken Gazze'nin/Filistin'in yanında mı, İsrail'in yanında mı duruş olarak anlaşılacağını düşünmemiş gibi görünüyor. Aksini düşünmek istemeyiz. Eğer dikkate almaya değer bulmadılarsa, bu kurumu yönetenler Türkiye'yi temsil edemezler. Etmemeliler!

Sponsorluk anlaşmaları ve işbirliklerini özellikle spor kurumlarımız, toplumun hassasiyetini ve insani değerleri gözeterek yapmalı. İç barışı gözetmeliler.

İsrail'in Gazze ve Filistin'in değişik bölgelerindeki katliam, soykırım ve işgalleri karşısında aziz milletimiz ve dünyanın pek çok yerindeki vicdan sahibi insanlar mitingler, protestolar ve İsrail'i destekleyen firmalara karşı ambargo uygulayarak Gazze'nin yanında yer alırken, maalesef Türkiye Futbol Federasyonu'nun ünlü bir fast-food zinciri ile sponsorluk anlaşması yaparak kamu vicdanında skandal olarak nitelendirilen bir karara imza atması, halkın haklı infialine sebep oldu. İsrail'i açıktan desteklediği kamuoyunca bilinen bu zincir fast-food firması ile sponsorluk anlaşması yapması, sadece Türkiye'de değil, Filistin katliamı konusunda Türkiye ve Türk halkından daha fazla destek bekleyen insanlık vicdanında da büyük bir infiale neden oldu. Bu fast-food şirketinin ürünlerinin helal olup olmadığı, sağlıklı olup olmadığı tartışılırken bir de buna TFF'nin sponsorluk anlaşması eklenmiş oldu! Bu vesile ile ifade etmek isterim ki aşı geçen firmanın ürünlerini asla yemiyorum, kimseye de yemesini önermiyorum!

Yazının devamı için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
HALİS ÖZDEMİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.