HALİS ÖZDEMİR yazdı: "Başka Türkiye Yok: Kilise Saldırısı ve Yabancılar Meselesi"

17 Ocak 2017'de Reina adlı gece kulübünü kan gölüne çeviren saldırgan kimdi ve hangi ülke vatandaşıydı? Hatırladınız mı? 28 Ocak 2024'te kiliseye saldıranlar hangi ülke vatandaşları çıktı? Emniyet güçlerimiz, kilisede terör eylemi düzenleyenleri 24 saat içinde yakaladı. Tebrik ederiz.

Türkiye'yi terörize etmek ve kaos çıkarmak kimin işine yarar? Ülkelerin demografik yapısı kontrolsüz ve dengesiz değişime uğrarsa, terör, uyuşturucu ve yasa dışı faaliyetlere zemin hazırlanır; huzur ortamı bozulur. Allah korusun, kaos hakim olabilir!

Türkiye, yol geçen hanı değildir! Suriye'den, Irak'tan, İran'dan, Mısır'dan, Sudan'dan, Ukrayna'dan, adını bilmediğimiz Afrika ülkelerinden, Yemen'den, Afganistan'dan hatta Ermenistan'dan ülkemize gelip burada çalışan, yerleşen ve hatta evlenip çoluk çocuğa karışan yabancı nüfus ne kadardır? Bilmiyoruz... Aynı şekilde, Türkiye'ye gelip yerleşmiş ve iş yeri açmış komşu ülkelerden gelen nüfusun ne kadar olduğunu da bilmiyoruz. Bu rakamın 8 ila 10 milyon civarında olduğu iddia edilmektedir.

Devlet kontrolünde olmak kaydıyla, Afganistan'dan ve diğer komşu ülkelerden ailesinin geçimini sağlamak veya eğitim almak için gelenlere elbette bir şey söylemiyoruz! Ancak, ülkemize doldurulanların kontrolsüz bir şekilde geldiğine inanıyoruz. ABD'nin Afganistan'ı terk ettiği zaman, kendi ülkesine ve halkına ihanet eden binlerce "paralı asker" gruplar halinde İran üzerinden TIR'larla ülkemize taşındıkları haberlerine dair aldığımız cevap hayır!  .../...

...

Yazının devamı için tıklayınız

...

Anahtar Kelimeler:
HALİS ÖZDEMİR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.