Kahramanmaraş Depreminin birinci yıldönümü geldi. Bu deprem, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yılını kutlamaya başladığı ilk zamanlarda bize Avrupa ve Amerika tarafından yapılan düşmanca bir saldırıdır. Maraş Depremi Haarp Silahı ile Fay Hattına gönderilen "Yüksek Enerji Lazeri" ile başlatıldı.

515 Yıldır fay hattında biriken enerji ile oluşan deprem, 11 İl’de felakete neden oldu. En büyük hasarı Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay yaşadı. 14 Milyondan fazla insanın yaşadığı bu bölgede depremin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Katıldığım TV programlarında bunun 1999’daki 11 Gölcük Depremine eşit olduğunu söylemiştim. Haklı çıktım.

Deprem gece 4.17’de 7.8 şiddettinde gerçekleşti. Öğle saatlerinde ise ikinci bir deprem daha oldu. Onun da şiddeti 7.5 idi.. Bu durum genel deprem olaylarına aykırılık göstermektedir. Genelde bir deprem olur o depremin ardından gelen artçılarla fay hattı durur. Maraş’ta bunlar olmadı.

Deprem sabahı Türkiye uyanırken, ABD’de akşam oluyordu. ABD Başkanı Biden açıklama yapıyor ve Türkiye’ye yardımı başlattık diyordu. Elon Musk ise "Star Link Uyduları"nın Türkiye’ye yönlendireceğini söylemişti. Türkiye ise bunu kabul etmedi.

DEPREM TARİHİNDEKİ TESADÜFLER:

  1. 6 Şubat 2023 tarihi çok önemlidir. 6 Şubat 1748 Tarihinde "İlluminati" Örgütünün Kurucusu Adam Weispaut Almanya’da doğdu. Bugün Dünyayı Ekonomik olarak yöneten bu örgüttür.

  1. 6 Şubat 1953 İngiltere’de tahta 2.ci Elizabeth tahta çıktı.

  1. Bölgedeki 11 İlin Plakalarının rakam toplamı 417 oldu. Deprem saati de 4.17

  1. 6 Şubat 1973 Tarihi Kahramanmaraş’ın Kurtuluş Savaşı’ndaki başarısı nedeniyle kente TBMM tarafından verilen bir unvandır. Cumhuriyetin 50’ci yılında verilmiştir.

  1. Gaziantep unvanı’da TBMM tarafından 6 Şubat 1921 tarihinde Gazi’lik unvanı verildi.

  1. Antakya 3 din tarafından kutsal olarak kabul edilen bölgedir. Depremin hedeflerinden biriydi. 3. Deprem ne hikmetse 6.5 ile bir daha oldu.

Bu depremlere baktığımızda Türkiye’nin Haarp Silahı ile vurulduğunu görüyoruz. 1999 Gölcük Depremi hay hattına sinyaller gönderilerek yapıldı. Kahramanmaraş Depremi ise Atmosfer üzerinden gelen "yoğun ışık" şeklindek güçlü bir lazer ile vuruldu.

O günlerde İstanbul’da bulunan ve Kağıthane'de fay hattı yokken bir deprem sözkonusu oldu. Bu gemi 6 Şubat tarihinde Gölcük’te bulunuyordu.

Sonuç Olarak İngiltere ve Fransa Lozan Anlaşması'nın 100’cü yılında kaybettikleri savaşın intikamını almış oldular.

Haarp Silahını inkar eden akademisyenlere de şu olayı yazayım:

Yıl 1997.. Stanford Üniversitesi’nde William Kohen adında bir politikacı konuşma yapıyor: “Ruslar Teknotonik Silahla’da yani Haarp konusunda ileri gittiler. Bizim’de acilen bunu geliştirmemiz lazım” diyor. Konuşmadan kısa bir süre sonra Kongreye kanun teklifi geldi ve para çıktı. Bu konuşmayı yapan adam ABD SAVUNMA BAKANI'dır.. CLİNTON’un 1997-2001 ARASINDAKİ BAKANI'dır. O zaman bizdeki inkarcılar kim? Hiç kimse ...

Türkiye üzerinde kullanılan "Haarp Silahı" Gölcük, Van, İzmir ve Maraş Depremlerinde kullanıldı. Karadeniz Selleri ile Akdeniz Bölgesi yangınlarında da kullanıldı. Bu yüzden "HAARP'İN HEDEFİ TÜRKİYE" kitabını yazdım.

Not: 2021 Aralık ayında Youtube’da "Ne var Ne Yok" Programında bu silahın Türkiye üzerinde kullanılacağını söylemiştim. 14 ay sonra Maraş Depremi oldu. Ben de sadece ülkemi ve milletimi uyarmaya çalışıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.