Lüks ve sefa içindeki sarayında ulusunu BÖLEN, vatanını PARSEL PARSEL düşmana SATAN Vahdettin ve avenesi ile SÖMÜRGECİ GÜÇLERE; Anadolu’nun bozkırında yokluk ve darlık içindeki yurttaşları "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" vizyonu ile BİRLEŞTİREREK, CEPHE CEPHE kazanılan bir VAR OLMA savaşının son dersidir 30 AĞUSTOS!

SÖMÜRGECİ GÜÇLERİN iç destekçileri ile “27 Mayıs”“12 Mart”"12 Eylül”“15 Temmuz” gibi vesilelerle TÜRK ULUSU'NDAN her fırsatta denedikleri ÖÇ ALMA çabasıdır 30 AĞUSTOS!

Bizim neslin; Dedesi, Ninesi, Babası ve Anasının ardında tertemiz kıyafetleri ile elinde Al Bayrağı, içi kıpır kıpır, gururla tören izlemeye HER ŞARTTA gittiği gündür 30 AĞUSTOS!

Karda kışta, yağmurda çamurda kağnısında taşıdığı silah, cephaneyi ÖRTERKEN, sırtındaki bebesini feda edebilen ANADOLU KADINI'nın özverisidir 30 AĞUSTOS!

Hedef tepeyi söz verdiği saatte alamadığı için canına kıyan Albay Reşat ÇİĞİLTEPE’nin onurudur 30 AĞUSTOS!

Anadolu’nun herhangi bir yöresinde ŞEHİTLİĞE rast gelindiğinde VATAN SEVDALILARI'nın gönlünden geçen minnetin adresidir 30 AĞUSTOS!

Başka hiçbir Ulusun tarihinde bulunmayan GAZİ KOVAN'ın hikayesidir 30 AĞUSTOS!

Ayaklarına serilen Yunan Bayrağına ve ulusuna büyük acılar yaşatan esir düşmanlarına gösterilen SAYGI'nın adresidir 30 AĞUSTOS!

Vatanını, Ulusunu DÜŞMANA peşkeş çekenleri UNUTMADAN, Dünyayı dize getirerek Vatanı ve Ulusunun makus talihini değiştiren ATATÜRK ve SİLAH ARKADAŞLARINI anma günüdür 30 AĞUSTOS!

Hikayesi, anekdotu çoktur!

Özetle;

Ancak kazananların KALBEN KUTLADIĞI,

Kaybedenlerin ACI DERSİNİ BİR KEZ DAHA HATIRLADIĞI gündür..

Kıymetini bilenlere KUTLU OLSUN 30 AĞUSTOS!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.