İnternet dünyadan haber almanın en kısa yolu. Bir ülkede herhangi bir olay olduğunda kısa sürede görüntüleri internete düşüyor. Sosyal medya sitelerinin dışında en büyük video sitesi You Tube da insanları etkiliyor. Herhangi bir konuda düşüncenizi açıklarsınız ve video çekip bunu yükleyebiliyorsunuz. Bu noktada siyasi görüşünüzden tutunda din hakkındaki bilgilere kadar her şey You Tube'ta yer alabiliyor. Amaç algı operasyonu yaratmak ve insanları etkilemek ve korkutmak oluyor.

Türkiye Suriye’deki savaş nedeniyle hassas günler geçiriyor. Çocuklarımız bu ülkenin güvenliği için başta Amerika olmak üzere Türkiye’nin düşmanları ile savaşıyorlar. Bu savaşta Türk Askerlerini kötülemek ve karalamak içinde hem sosyal medya da yalan haberler üretiyorlar, hem de videolar hazırlıyorlar. O yüzden bunlara dikkat etmek gerekiyor. You Tube'daki bir başka tehlikede kehanetleriyle meşhur olan Nostradamus ve Muhyiddin Arabi’nin Türkiye için söyledikleri iddia edilen kehanetlerdir.

MUHYİDDİN ARABİ’Yİ GÜNDEME BEN GETİRDİM..

Türkiye de bu konularda 1979 yılından beri araştırma yapan geniş bir belge ve kitap arşivine sahip olan bir yazarım. Gazetecilikte de 34 yıla ulaştım. Muhyiddin Arabi’nin kehanetlerinin var olduğunu ilk defa 1999 Aralık ayında piyasaya çıkan ATATÜRK’ÜN KEHANETLERİ kitabımda bahsettim. Rahmetli olan Ali Hoca isimli El Ezher'de okuyan ve Diyanet'te müftü olarak görev yapan zatın bana Onun kitabından yaptığı tercüme ile bilgi sahibi oldum.

Sene 1985 Ocak ayı idi. Ali Hoca MUhyiddin Arabi’nin kehanetleri olduğunu ve bunları kitaplarında yazdığından bahsetti. Bu arada konu Nostradamus’a gelince şunu sormuştum "Hocam, Nostradamus yahudi bir doktordur. hristiyan olur ve 1555 yılında “Yüzyıllar” adlı kehanetlerinin yer aldığı kitabını yazar. Ben de bu adam bunları biliyorsa İslam dünyasında bilen bir 'Alim' yok mu ?.."  diye sordum. 

Ali Hocam bu soruma şöyle yanıt verdi: "Muhyiddin Arabi kehanetlerini 13 yüzyılda yazdı. Nostradamus bunları 300 yıl sonra aldı tercüme etti ve kendi kitabını yazdı” 

You Tube bakıyorsunuz onun adını kullanarak sahte video yapan ve konuşması bilmeyen cahillerin uydurdukları genel yorumlar kehanet diye yutturulmaya çalışılıyor. Muhyiddin Arabi’nin 2017 Türkiye kehanetlerini 835 bin kişi izlemiş. Şimdi kehanet diye uydurulan saçmalıkları yazacağım.

İnsanlar çalışacaklar zenginleşecekler, ağaçlar bol meyve verecek, fitne son bulacak, sebze ve ekinler çoğalacak, din adamları ölecek, devlet başkanı hastalanacak ama şifa bulacak, aşırı soğuklar olacak, üretimde verim artacak. Bunları kehanet diye sallayan cahilin derdi şöhret olmak.

2018 Kehanetlerine de bakalım;

Müslümanlar arasında savaş çıkacak (Sanki yokmuş gibi) fakat ilim irfan sahibi insanlar bu afetlerden uzak kalacak. Seneyi rahatlıkla geçirecekler (hocasına yalakalık kehaneti).. Hükümdarlar bu yıl içinde yapacakları savaşlardan güçlü çıkacaklar. Dünyanın birçok yerinde karışıklıklar çıkacak. Ticaret zayıflayacak, para artacak. (ekonomiye aykırı düşünce), hastalık ve ölümler artacak, tarımdan bol ürün alınacak. Pirinç, arpa, buğday tahıl artacak. Meyve bol olacak (GDO denen rezillikten de haberi yok).. Bütün bu saçmalıkları kehanet diye video yapıp you tube yüklersen amacının insanları kandırmak olduğu görülür. Bunların hiçbir kehanet falan değildir.

O zaman 1240 yılında vefat eden Muhyiddin Arabi'nin mezarı Şam'da. Peki Suriye Savaşı ile ilgili olarak neden kehanetleri yok? Ayrıca 800 yıldır her yıla ait kehanetleri yazmış olsaydı herhalde yüzlerce cilt kitabı olurdu. O yüzden bu saçma sapan yalan uydurulmuş rezillikleri izlememenizi tavsiye ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.