Türkiye bayram ertesinde Orman yangınları ile karşılaştı. Birdenbire her yanda çıkan yangınların normal olduğu görülüyor. Bu yangınların bazılarının örneğin Marmaris’te 2 çocuğun kitap yakması ile çıktığı görüldü. Bazı yangınların ise teröristler tarafından çıkartıldığını da düşünürsek, geriye kalan çok fazla yangının nasıl çıktığı hala araştırılıyor. Bu noktada ben de bir gazeteci-yazar olarak araştırmalarımı sürdürüyorum.

Bu noktada şüphelerim Dünya’yı Yöneten Ailelerin Gizli Planlarına doğru gidiyor. Çünkü onlara göre Dünya’da artan nüfus onların canını sıkıyor.

2019 Aralık ayında ortaya çıkan ve Çin’in Wuhan şehrinden çıkan salgın dünyayı etkiledi. 198 Milyon dan fazla kişi Covid19’a yakalandı. 4 Milyon 238 Bin kişi de öldü.

Bu defa amaç gezegenin yeşil ormanlarını mı yok etmek?

Olabilir mi?

Elbette bu korkunç düşünce her ne kadar imkânsız gibi görünse de ellerinde çok büyük mali güç var. Dünya Ekonomisi kontrolleri altında. Amaç “Tanrı’nın Rolüne Soyunmak” ve bu sözü aşı şirketlerine ortak olan Bill Gates de söylüyor.

Orman neden önemli; yeşildir, hayattır, her türlü hayvanlar yaşar. Dünya Gezegenine ve Ülkelere oksijen üretirler. Kirlenmeyi engeller. İnsanların streslerini atmak için bu Ormanlara giderler. Yeşilin tadını çıkarırlar.

Türkiye’nin dışında özellikle Amerika’da olan yangınlarda on binlerce hektar alanlar yok oluyor.

Kaliforniya bu işte başı çekiyor. 2018 senesinden beri 3 senedir yangınlarla mücadele eden bu zengin eyalet ABD Federal Devleti’nden ayrılmak istediğini açıkladı. Ondan bu yana Haarp tarafından başlatılan yangınlarla boğuşuyor. Bunun sonucunda da milyarlarca Dolar zararları ortaya çıktı.

Teksas Eyaleti de bağımsızlık istiyor. Onlarda Kasırga ve Kışın gelen felaketlerle boğuşuyor.

Sonuçta bizim ülkemizde hem Amerika hem de Amazonlarda ortaya çıkan bu yangınlar, aynı zamanda atmosfere ormanlar üzerinden giden oksijeni azaltıyor.

Peki neden Dünya’nın çöl olması için bu yangınlar çıkartılıyor? Bizce Dünya Zenginleri, Uzayda Koloni olan Gezegenler buldular. Oraya gitmeyi ve arkalarında çölleşmiş bir dünya bırakmayı istiyorlar.

Gliese 581 adlı Yıldız Sistemi içersinde Dünya’dan 6 kez büyük olan bir gezegen var. Yaşam Dünya’ya benziyor. Sıcaklık 0-ile 40 derece arasında değişiyor. Bu oranlarda insanların yaşaması söz konusudur.

Peki Oraya kimler götürülüyor?

Toplumlardaki “kültürlü, bilgili ve zeki seçilmiş insanlar” diyebiliriz.

Dünya’da kalanlar ise başlarının çaresine bakacaklar. Bu aileler o kadar insanlık düşmanılar ki, Dünya’da kalacak milyarların yok olmasını istiyorlar.

Bunları Komplo Teorileri diye ele alıp umursamayan ve dalga geçenlere de benim tavsiyem araştırsınlar, ondan sonra ancak düşünceleri değişir kanaatindeyim.

Son Olarak:

20 Mart 2017 Tarihinde öldüğü açıklanan David Rockefeller 102 yaşındaydı. Bu adamın cenaze töreni yapılmadı.. Neden acaba?.. Cesedi 1- Donduruldu mu, 2- Diriltilmeye mi çalışılıyor, 3- Dünya dışı bir başka gezegene mi götürüldü?

.

Kaynak Kitabım: BAY ÖLÜM: DAVİD ROCKEFELLER.. BİLGE KARINCA YAYINEVİ 2018

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.