Kendilerini üstün ırk olarak gören Siyonist Yahudilerin özelliklerini anlatmaya yazımızda devam ediyoruz:
Korkak’tırlar
“Onların kalplerinde size karşı duydukları korku, Allah’a karşı duydukları korkudan daha baskındır. Bu onların anlamaz bir toplum olmaları sebebiyledir. Onlar müstahkem kaleler içinde veya duvarlar arkasında olmadan sizinle toplu halde savaşmazlar. Kendi aralarındaki çekişmeleri şiddetlidir. Sen onları toplu sanırsın. Hâlbuki kalpleri darmadağınıktır. Bu, onların akılları ermez bir topluluk olmalarındandır.”(Haşr,13-14)
“Andolsun, sen onların, yaşamaya, bütün insanlardan; hatta Allah’a ortak koşanlardan bile daha düşkün olduklarını görürsün. Onların her biri bin yıl yaşamak ister. Hâlbuki uzun yaşamak onları azaptan kurtaracak değildir. Allah onların bütün işlediklerini görür.”(Bakara,96)

Allah kendisinden korkmayanı kendisinden başka her şey ile korkutuyor. Sadece Allah’tan korkanlar ise hiç bir şeyle korkutulamazlar ölümle bile.

Cimri’dirler
“Yoksa onların hükümranlıkta bir payı mı var? Öyle olsa, insanlara bir zerre bile vermezler.”(Nisâ,53)
“Ey iman edenler! Hahamlardan ve rahiplerden birçoğu, insanların mallarını haksız yollarla yiyorlar ve Allah’ın yolundan alıkoyuyorlar. Altın ve gümüşü biriktirip gizleyerek onları Allah yolunda harcamayanları elem dolu bir azapla müjdele.”(Tevbe,34)

Kendilerine indirilen kitapları tahrif edip değiştirdiler
“Vay o kimselere ki elleriyle Kitap’ı yazarlar, sonra da onu az bir karşılığa değişmek için, ‘Bu, Allah’ın katındandır.’ derler. Vay ellerinin yazdıklarından ötürü onların haline! Vay kazandıklarından dolayı onların haline!”(Bakara,79)
“Yahudilerden öyleleri var ki, (kelimeleri yerlerinden kaydırıp) tahrif ederek onları anlamlarından uzaklaştırırlar…”(Nisâ,46)

Amaçlarına ulaşma uğruna küfrü ve her kötülüğü mubah görürler
“Kendilerine Kitap’tan bir nasip verilmiş olanları görmüyor musun? Onlar ‘cibt’e ve ‘tâğut’a inanıyorlar. İnkâr edenler için de, ‘Bunlar, iman edenlerden daha doğru yoldadır’ diyorlar.”(Nisâ,51)
“Onlardan birçoğunun inkâr edenleri dost edindiklerini görürsün…”(Mâide,80)
Bu özellikler, Yahudilerin millet olarak taşıdıkları sû-i (kötü) ahlâklarıdır. Bunların yanı sıra bu esfele safilin milletin fert fert sahip oldukları özellikleri vardır ki, o da ayrıca ele alınabilir.

Kur’ân’da bu ve benzeri şekilde tarif edilen Yahudiler, aslı İslâm olan dinlerini tahrif edip değiştirmiş, kendi heva ve heveslerine uygun âyetler! uydurarak bunların Allah katından olduğunu söylemişlerdir. Allah’ın hükümlerini değiştirerek hem dalalete düşmüş, hem de kendilerine tabi olan insanları dalalete sürüklemişlerdir. Yeryüzünde fitne ve fesadın kaynağı olarak tanınmışlar ve yüzyıllarca girdikleri her memleketten sürülmüşlerdir.

Allah (c.c.), Kur’ân’da onların özelliklerini bizlere tanıtmış, şerlerinden emin olabilmemiz için onlarla dost olmamamızı emretmiştir. (Maide,51)
Bozuk inanış ve özelliklerinden dolayı onların da kurtulmaları için yeryüzünde İslam’ın hakimiyetini gerçekleştirilerek insanlara verdikleri zarara dur denilmesi, ifsat dünyasının sona erdirilmesi elzem bir durumdur.
Kur'an-ı Kerim'de, en çok bahsi geçen topluluk yahudilerdir. Çünkü binlerce yıldır yeryüzünde ifsat için çalışmaktalar. Dolayısıyla tüm insanlığın bu tehlikeden haberdar edilmesi gerekmektedir.

Biz de öyle yapmaya, bir sonraki yazımızla devam edeceğiz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.