Mahmut Abbas sen ne ayaksın!

Önce Yunanistan'da Türkiye aleyhine konuştun, şimdi Çin’de Doğu Türkistan'da yaşayan Müslümanlar hakkında iftira atıyorsun!

Yaptığının Türkçe karşılığı densiziktir. Bunu böyle bilmelisin!

Doğu Türkistan Türk yurdudur

Uygurlar Türk ve Müslümandır

Uygurlara Terörist diyen Mahmut Abbas sen ne ayaksın!? 

Filistin davası bizim davamızdır!

Mescidi Aksa Müslümanların ilk kıblesidir.

Mahmut Abbas sen Yunanistan’a gittin Türkiye aleyhine konuştun! 

Şunu bil ki Aziz Türk milleti senin o beyanlarını “sinek vızıltısı” olarak aldı! seni kaale almadı. Daha doğrusu senin sahibinin sesi olduğunu bu millet idrak ediyor!

Ancak zalim soykırımcı Çin’e gidip orada Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz hakkında yaptığın alçak iftiraları, senin suratına çalmak bizim boynumuzun borcudur!

Ey Abbas! Yahu açıklamalar yapmadan hiç mi idrak ve izanla düşünmedin? Bugün Türk milleti Filistinde yaşananlar karşısında siyonistleri ve işbirlikçilerini karşılarına alarak, bedeli her ne olursa olsun devlet olarak, devlet adamları olarak ve aziz milletimiz olarak zulme razı olmadık ve karşısında olduk.

6 Eylül 1980 yılında Konya’da Merhum Erbakan’ın emriyle yaptığımız ve benimde tertip heyetinde bulunduğum bu sebeple de 12 Eylül mahkemelerinde tutuklu olarak yargılandığım FİLİSTİN ZÜLMÜNE karşı yaptığımız miting ve ondan sonra yapılan onlarca mitingin hemen hemen hepsinde, tertip heyetinde bulunmuş bir fani olarak sesleniyorum! Yahu bu nasıl idraksizliktir! Bu nasıl izansızlıktır! Bu nasıl vicdansızlıktır!

Unutmayın ve aklınızın bir köşesine yazın bizler nasıl Filistin’de İsrail zulmüne karşıysak, Doğu Türkistan’da da Çin zulmüne karşıyız ve asla sessiz kalmayacağız! Sizler gibiler olsa da!

Geçtiğimiz günlerde güya bir kısım alimler gurubunu Çin devleti Doğu Türkistan’da gezdirdi! Onlar da aynen senin gibi densizce, izansız ve vicdansızca "Doğu Türkistan’da zulüm yoktur! Orada Çin devleti teröristlere karşı mücadele etmektedir" gibi iftira attılar! Çin’in Doğu Türkistan zulmünü aklamaya kalkıştılar! 

Gerek sen gerekse senin gibi idraksiz İslam topluluklarına, mensuplar tarafından Çin zulmü aklanmaya çalışılsa da GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ! Hakikatın üstü siz ne yaparsanız yapın örtülemez!

Şunu bilin ki!
Çin komünist yönetimi Doğu Türkistan’da kardeşlerimize soykırım yapmakta olduğu vicdan sahiplerince bilinmekte ve tel'in edilmektedir!

Doğu Türkistan’da kadınlara tecavüz edilmekte, kadın erkek demeden kamplara alınmakta, oradan sağlıklı çıkanlar Çin pazarlarında köle işçi olarak pazarlanmaktadır. Müslüman çocuklar ailelerinden alınarak toplama kamplarında eğitim adı altında komünist olarak yetiştirilmektedirler.

Ailelerin mülkleri ellerinden alınmakta oralara Çinliler yerleştirilmektedir!

Doğu Türkistan’da Yirmi binin üzerinde cami ve tarihi eser yıkılıp yok edilmiş bununla da kalınmayıp mezarlıklar da yerle bir edilmiştir!

Doğu Türkistan’da yaşananlar sadece ÇİN DEVLETİNİN değil insanlığın, Müslüman toplulukların ve Türk milleti içinde yüz karası bir durumdur!

Zulüm karşısında sessiz kalmak zulümdür! 

Ey Abbas ve senin gibiler için cevap vermeye değmezsiniz bunu biliyoruz ancak sizin gibilere cevap vermemek bizim içinde sizlerin yaptığınız zulme sessiz kalmak olacağı için cevap veriyoruz! Ve yaptığınız “densizliği” yüzünüze çarpıyoruz!

Yazık çok yazık!

Bir buçuk milyar nüfusa dayanan Müslümanlar zulme karşı sessizliğini sürdürdüğü için zalim komünist Çin yönetimi bu durumdan cesaret alarak zulmüne devam etmektedir! Unutmayın nasıl Filistin'de İsrail zulmüne sessiz kalanlar zulme ortak olmakta ise, aynı şekilde Doğu Türkistan’da yaşanan komünist Çin zulmüne ortak olacaktır!

Dünyanın her yerinde kurban bayramı ve bayramlar yaşanmaktadır! Doğu Türkistan'lı kardeşlerimiz bayramı nasıl yaşıyorlar? Başlarını yastığa nasıl koyabiliyorlar hiç düşündünüz mü? Hiç düşündünüz mü!? Eşi, anası, kardeşi kamplarda olanlar onların yaşadıklarını bildiği halde çaresizlik içinde göz yaşlarını içine akıtanların durumunu hiç düşünüyo rmusunuz?

Düşünebiliyor musunuz!!!

Ve bir Müslüman olarak, Türk olarak ve insan olarak sessiz kalmanın ne anlama geldiğini düşünebiliyor musunuz!!!?

Bilinmelidir ki!

Zalimler eninde sonunda yenilecektir!

Zulme sessiz kalanlar insanlık ve tarih huzurunda mahkum olacaklardır!

Bir Müslümana bir Türk’e bir insana yakışan Doğu Türkistan’da kardeşlerimize yapılan zulme karşı durmaktır!

Vesselam..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.