Yüksek Askeri Şura toplanıyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yüksek Askeri Şura (YAŞ), bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Toplantı öncesinde Yüksek Askeri Şura üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Yüksek Askeri Şura, Cumhurbaşkanlığı Erdoğan başkanlığında bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplanıyor.. Saat 12:00’de başlayacak olan toplantıda, albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da gözden geçirilecek.

YAŞ TOPLANIYOR: KUVVET KOMUTANLARININ DURUMU DEĞERLENDİRİLECEK

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in görevine devam etmesi öngörülürken; görev süresini ve yaş haddini dolduran Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar’ın durumu da değerlendirilecek. Geçen yılki Şura’da görev süreleri birer sene uzatılan Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile ilgili karar verilecek.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ne zaman, hangi gün? Gözler YAŞ toplantı tarihinde!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.