Yazarımız Necdet Buluz'dan kara günde dayanışma mesajı; "sonuna kadar asker ve polisimizin yanındayız.."
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Gazetemiz yazarlarından usta kalem Necdet Buluz, Beşiktaştaki menfur bombalı saldırı karşısında askeriyle polisiyle tüm Türk Milletinin dayanışma içinde olacağını beyan etti.. Buluz bugünkü makalesinde;

"..Son günlerde terör yön değiştirdi. Daha önce sivillere yönelik eylem yapan teröristler şimdi doğrudan askerimizi, polisimizi ve güvenlik güçlerimizi hedef seçiyor. İşini en iyi şekilde yapabilmek için fedakârca çalışan yavrularımızı acımasızca şehit ediyor. Tuzaklar kuruluyor. İçimiz yanıyor. Ocaklara ateş düşüyor.
Tüm terörist grupların elele, omuz omuza verip, güvenlik güçlerimizi hedef seçerek eylem yapmaları karşısında hiç kuşkusuz millet olarak suskun kalmayacağız. Sesimiz gür çıkacak. Teröre ve teröristlere asla taviz vermeyeceğiz. Bu “kurtuluş savaşı” milletimizin başarısı ile sonuçlanacak. Bu inanç içindeyiz. 


Bize bu inancı sağlayan ve bu gücü veren askerlerimiz ve polislerimizle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir bütünlük içinde harekete edeceğiz. Yılmayacağız, yorgun ve bitkin düşmeyeceğiz. İnancımızı yitirmeyeceğiz. Bugünlerde bu morale, bu motivasyona çok ihtiyacımız var. Bunu da hiç kuşkusuz damarlarımızdaki asil kandan almaktayız..."
Şeklinde açıklamada bulunarak "sonuna kadar asker ve polisimizin yanındayız.."
dedi.

Necdet Buluz'un bu çağrı ve değerlendirmesinin tamamını;

http://www.bursaarena.com.tr/sonsuza-kadar-asker-ve-polisimizin-yanindayiz-makale,349.html

Link adresinden okuyabilirsiniz..

Okuyun / Beğenin / Paylaşın..
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.