Vakıfbank'ın genç müdürlerinden Emrullah Altıntaş ciddi bir trafik kazası geçirdi.
BURSA ARENA / Haber Merkezi
 
Vakıfbank'ın genç ve başarılı Müdürlerinden Yerköy Şubesi Müdürü Emrullah Altıntaş ciddi bir trafik kazası geçirdi.
Yozgat / Yerköy ilçesinden Kırşehir'e gitmek üzere özel aracıyla yola çıkan Emrullah Altıntaş'ın, Çiçekdağı Kelkitali mevkiinde yağışlı hava nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığı öğrenildi.

Hurda halindeki araçtan çıkartılan Altıntaş'ın ağır yaralandığı, ancak mucize eseri kurtulduğu belirtildi.
Önce Ahi Evran Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralının ilk müdahalesinin burada yapıldığı; kol kalça ve kaburga kemiklerinin kırık olduğu anlaşılan genç bankacının Ankara GATA Hastanesine acilen gönderildiği, Emrullah Altıntaş'ın babası ve yine Vakıfbank'ın emekli yöneticilerinden olan Halil Altıntaş'tan öğrenilmiştir.
Yoğun bakıma alınan Altıntaş'ın durumuna hakim olunduğu, GATA'daki müdahalelerden sonra kendisine geldiği ve yoğun bakımda izleme ve tedavisine devam edildiği belirtildi.

BURSA ARENA Ailesi olarak; tüm Altıntaş ailesi ve Vakıfbank Camiasına büyük geçmiş olsun der, genç bankacı Emrullah Altıntaş'a acil şifalar dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mevlüt çetin 7 yıl önce

Çok büyük geçmiş olsun dileklerimle

Avatar
İsmet YILDIRIM 7 yıl önce

...::: Acil şifalar diliyorum..