Uyuşturucu yüklü lüks yata, Bodrum Sahil güvenlik el koydu

Bodrum’da uyuşturucu ihbarı nedeniyle durdurulmak istenen lüks motor yat, ihtarlara rağmen durmayıp Türk karasularından çıkmak istedi. Yaşanan çatışmada yat ağır hasar aldı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre yatta yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilirken yatın sahibinin ise Ali Korman Erbacıoğlu olduğu ortaya çıktı.

Bodrum Yalıkavak açıklarında ABD bayraklı 27 metre boyunda lüks yat ile Sahil Güvenlik botu arasında dün sabah saatlerinde kovalamaca yaşandı. Teknede uyuşturucu bulunduğu yönünde ihbar alarak harekete geçen Sahil Güvenlik ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan yat, Yunan karasularına yöneldi.

Sahil güvenlik tarafından yoğun ateşe maruz kalan yat durduruldu.

Halk tv de yer verilen habere ve bilgilere göre yatta cinsi henüz belirlenmemiş yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Yatın sahibinin ise daha önceden uyuşturucu kaydı bulunan Ali Korman Erbacıoğlu olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Erbacıoğlu’nun 2020 yılında 1 milyon sermaye ile kurulan Görkem Deniz Taşımacılığı Petrol Anonim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu ortaya çıktı.

Erbacıoğlu’na ait internette herhangi bir kayıt olmaması ise dikkat çekti. Erbacıoğlu'na ait şirketi gün içerisinde defalarca aramamıza rağmen telefonlara yanıt verilmedi.

whatsapp-image-2022-07-28-at-15-38-57.jpeg

whatsapp-image-2022-07-28-at-15-38-57-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-28-at-15-47-25.jpeg

whatsapp-image-2022-07-28-at-15-46-59.jpeg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.