Usta Gazeteci - Yazar Necdet BULUZ;  "Yıllardır oynanan oyunları görüyoruz.. Teröristlerin tezgahına gelmemeliyiz.
 BURSA ARENA / Haber Merkezi  

Gazetemiz köşe yazarlarından usta yazar Necdet BULUZ;

Terör örgütlerinin en büyük hedeflerinden biri, halk arasında panik ve korku yaratmak, provokatör hareketlerle de milleti birbirine düşürmektir. Son saldırıların ardından meydana gelen olaylara baktığımızda bunun gerçekleşmesi yönünde bazı provokatör adımların atılmakta olduğunu görüyoruz.
Yıllardır oynanan bu oyunları görüyoruz. Bu tezgahı kurmak isteyenlerin bu kez de bu oyunlarına gelmeyeceğiz. Sağduyulu hareket ile de bunları geçiştirecek güçte olduğumuzu ortayan koyacağız.."  dedi.

Bugünkü makalesinde özellikle gençlere;  "Sağdulu hareket etmeliyiz. Kırıp dökmekten, taşkınlık yaratmaktan kaçınmalıyız. Binaları ateşe vermekle, “yakın yıkın” diyenlere uyarak harekete geçmekle hiçbir noktaya varamayız. Zaten teröristlerin hedeflediği ve istediği de budur. Bu oyuna gelmemeliyiz.." şeklinde seslenerek,

"..Türkiye’nin yumuşak karnı Türk-Kürt ve sünni-alevi ayrımcılığıdır. Bunların üzerine gidiliyor. Çok tehlikeli oyunlar oynanıyor. Türkiye’yi kardeş kavgası ile Suriye’ye çevirmek istiyorlar. PKK, dış güçlerin envanterindeki silahlarla saldırırken, FETÖ ve diğer bazı karanlık güçler de provokatörlük görevi ile sahneye çıkıyorlar. “Aman dikkat” diyoruz.." uyarısında bulundu.

Buluz'un bu açıklama ve uyarılarının tamamına ;  

http://www.bursaarena.com.tr/birbirimize-dusmemiz-planlaniyor-makale,373.html

Link adresinden ulaşabilirsiniz..
OKUYUN / PAYLAŞIN..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.