Üsküdar'da zincirleme kaza! TOMA'nın freni patladı, 14 araç birbirine girdi!

Üsküdar’da yağmurlu havanın etkisi ile kaygan zeminli yola 13 araç ve bir TOMA çarpıştı. 1 kişinin yaralandığı kazada, Şile Otoyolu Altunizade istikametinde trafik durdu. Araçların çekilmesi için çalışmalar sürüyor.

Üsküdar Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde yaşanan kazada, Üsküdar yönünde seyir halindeyken freni tutmadığını fark eden TOMA aracı, siren çalarak ilerledi. Süratle seyir eden TOMA aracı önünde bulunan araçlara çarparak durabildi.

Üsküdar'da zincirleme kaza! TOMA'nın freni patladı, 14 araç birbirine girdi! 1 yaralı - Resim : 1

Tv100 muhabirinin haberine göre sürücüler, yağış sebebi ile kayganlaşan yolda TOMA'nın hızla geldiğini fark etseler bile  kazadan kaçamadılar. Arkadan gelen ve kazayı fark edemeyen diğer otomobiller ise kaza yapan araçlara çarptı. 11 araç, 1 TOMA ve 2 motosikletin karıştığı kazada bir motosiklet sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralanan motosikletli bölgedeki hastaneye sevk edildi. Çok sayıda araçta maddi hasar oluştu. Kaza sebebiyle Şile Otoyolu Altunizade mevkiinde trafik durma noktasına geldi.

"SİREN ÇALARAK GELİYORDU”

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Cüneyt Ergüven, “Ümraniye’den siren çalarak geliyordu, alt geçidi geçtikten sonra süratli geldiğini fark ettik. Kaçmaya çalıştım, kaçamadım. Sol taraftan bana çarptı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.