TÜYAP KİTAP FUARI Eskişehir'de ilk kez okurlarla buluşuyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Eskişehir Ticaret Odası’nın desteği ile ilk kez düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı'nın, 11-16 Aralık 2018 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası - TÜYAP Fuar Merkezi‘nde gerçekleştirileceği bildirildi.

150 yayınevinin katılımıyla hazırlanan Eskişehir Kitap Fuarı; panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan 60 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Altı gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde 200 yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.

Eskişehir Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Fuar hakkında en güncel haberlere, Aralık ayı başında açıklanacak olan ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine www.tuyapeskisehirkitapfuari.com sitesinden ulaşılabilecek ve facebook/eskisehirkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesapları üzerinden takip edilebilecek.

Girişi ücretsiz düzenlenen Eskişehir Kitap Fuarı, her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış günü olan 16 Aralık tarihinde ise 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.